Mai Marine

Motoryat ve Tekne Bakım Onarım Hizmetleri

Tekne, yat, katamaran, yelkenli hizmetleri alanlarında müşterilerimize çözüm sunmaktayız . Deniz araçlarına dair  bakım, onarım, aksesuar, malzeme tedarik hizmetleri vermekteyiz.

Akademik denizcilik eğitimlerini tamamlamış, yıllarını denize adamış, uzak yol gemilerde mühendis olarak görev almış bir profesyonel denizci tarafından kurulan şirketimiz ile Türkiye’nin her yerinde hizmet vermeyi hedeflemekteyiz.


%100 müşteri memnuniyeti ilkesine önem vererek, oluşabilecek tüm ihtiyaçlar karşısında kişiye özel çözümleri sizlere sunmaktayız.

Yıllar içinde denizcilik alanında bilgide, deneyimde, uygulamada olgunlaşan Mai Marine, en doğru ve en pratik bilgilerle bütünleşmiş bir şirkettir. Bu sayede zincirden halata, motor bakımından kondisyon kontrolüne, zehirli boyadan gelcoat/jelkot uygulamasına, tekne temizliğinden pasta-polish uygulamasına varıncaya kadar her açıdan bilgi donanım ve tecrübeye sahiptir.

Tekneniz ile konforlu ve güvenli seyir yapabilmeniz için size teknenizin ihtiyacı olan tüm işlerde çözüm üreten ve işlerini sorunsuz tamamlayan ekibimizden hizmet alabilirsiniz. 

Bütün hizmetlerimizde size kalıcı çözümler sunmak ve yol arkadaşı olmak için hazırız. 

Deniz araçlarına dair bakım, onarım, aksesuar, malzeme tedarik hizmetlerini kendi bünyesinde ve tedarikçileriyle birlikte sağlamaktadır.

Tekne bakım ve onarım işlemleri yapılırken uygun malzeme kullanılarak yapılması gerekir. Zehirli boya, gelcoat onarımı teknelerin performansını ve kullanımına etki eder. Tekne içi ve dışı genel temizliği düzenli yapılmalıdır. Zehirli boya uygulamasının teknik olarak birçok püf noktası bulunur. Astarların düzgün atılması, bekleme süreleri gibi hususlar teknelerde yapılan zehirli boya işlemleri sırasında azami dikkat edilir. 

Kondisyon kontrolü çalışmaları, teknenin genel durumunu tespit etmek için yapılmaktadır. Bu ayrıntılı kontrol sayesinde, piyasada benzer teknelerle kıyaslanarak ve yatın mevcut durumu ve masrafları dikkate alınarak en uygun fiyat belirlenir, ileride karşınıza çıkacak tüm masraflardan ve denizde yaşayabileceğiniz tehlikeli veya bazı durumlarda hayati olabilecek sorunların önüne geçebileceksiniz, satıcı ile pazarlık etme olanağı olduğu gibi, yapılması gerekenler yatı aldığınızda listelenmiş olacaktır.

Teknenin duruş ve estetiğini etkilediği kadar tekne sahibine konfor ve rahatlık sunan hizmetlerin en başında tekne dışı donanımlar gelmektedir. İşçilik olarak tamamen profesyonellik isteyen işler arasındadır. Hizmetler arasında bimini, güverte kaplaması, oturma ve güneşlenme minderleri, branda ve kapela, vardevela ve kapama bulunuyor. Dış donanım hizmetleri yapılırken teknenin seyir halinde emniyetsiz bir duruma düşmesine neden olmamalıdır. 

marinalarda, tekne bakım onarım